• Пране на мека мебел
  Пране на мека мебел
  Пране на дивани, фотьойли, матраци, столове, табуретки и всякакъв вид мека мебел.
 • Абонаментно почистване
  Абонаментно почистване
  Абонаментно почистване на дома и офиса, изцяло според вашите изисквания.

Пране на мека мебел и абонаментно почистване на дома и офиса в софия

 

Днес абонаментното почистване на домове и офиси,  както и други помещения набира все по-голяма популярност. Спестявате от своето време, при това се наслаждавате на отличен резултат с гаранция за качество.
,,BEST HOUSE CARE'' предлага, пране на дивани и абонаментно почистване в гр. София както за частни лица, така и за корпоративни клиенти. Компанията е ориентирана към клиенти, които се намират на територията на гр.София, но с удоволствие ще обсъдим евентуално сътрудничество с вас, в случай, че живеете в друго населено място. В „BEST HOUSE CARE“ можете да поръчате, абонаментно почистване или пране на мека мебел. А Вие да се отдадете на почивка със семейството си или делови задачи, а с почистването и прането на мека мебел ще се заемат нашите професионалисти. Създаването на чистота, свежест и ред е наша работа.Използваме висок клас оборудване за прецизна  дейност, което позволява помещенията и мебелите да бъдат обработвани с напълно безопасни еко препарати, които са напълно безвредни за човешкото здраве и в същото време достатъчно ефективни, за да почистят и хигиенизират дома и офиса.А почистващият инвентар и модерно оборудване от водещи световни производители, съчетано с опита на нашите служители, е залог за професионализъм.Доверете се на професионализма и лоялното обслужване на служителите от BEST HOUSE CARE , за да може да споделите спечеленото време с любимите хора, които се нуждаят от вашето внимание.Качеството на свършената работа е най-важното за нас, защото смятаме, че клиентът заслужава само най-доброто.

Мнения
 • Коректност и отзивчивост, много добра работа.
  Анна Димитрова, .
 • Бързо обслужване и добро качество.
  Валентина Михайлова, .
 • Много съм доволен от предлаганите услуги за пране на мека мебел.
  Стоян Димов, .

 ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

предлагани услуги

защо  ,,best house care'' ?Нашите услуги се ползват от хора и фирми, които умеят да пестят времето си, ценят бързината и отличното почистване на достъпни цени. Високото качество на услугите се гарантира от използването на ефективни, качествени и екологично чисти почистващи препарати и дезинфектанти. А почистващият инвентар и модерно оборудване от водещи световни производители, съчетано с опита на нашите служители, е залог за професионализъм.


Нашата цел

Създаване и поддържане на атмосфера на абсолютна чистота, комфорт и ред на взаимно изгодни условия.

Защо да изберете „BEST HOUSE CARE“?

1. Обръщайки се към нас, Вие ще получите верни и доверени помощници;
2. Можете да разчитате на нас по всяко време;
3. Внимателно и отговорно ще се отнесем към Вашето имущество и вещи;
4. Разнообразен набор от услуги за почистване, както на малки помещения, апартаменти, така и на търговски, офис сгради и помещения;
5. Служителите на фирмата ще пристигнат по всяко удобно за Вас време и ще създадат чистота и ред в жилището или офиса Ви: ще измият пода, дезинфикцират санитарните помещения, ще премахнат праха и други нужни дейности по почистването, съобразявайки се с Вашите желания.

Нашите предимства

• Индивидуален подход към всеки клиент
• Достъпни цени
• Качествено и бързо почистване
• Професионално оборудване и препарати

Свързвайки се със „BEST HOUSE CARE“, откривате доверени помощници в поддържането на чистота, на които можете да разчитате винаги! Ние ще се съобразим с всички Ваши изисквания.
Ще Ви предложим честно и открито отношение от началото до края на нашето сътрудничество, личен и професионален подход.


        Харесва ни да видим като резултат от работата си блестящи от чистота мебели и помещения, както и доволните  лица на нашите клиенти.    
Рекламирайте вашият бизнес тук